VIDEO: Na sred ulice rupa duboka 12 metara

Na jednoj od najprometnijih ulica u Mančesteru stvorila se ogromna rupa dubine 12 metara i širine 4 i po metra, kao posledica velikih kiša.

Na jednoj od najprometnijih ulica u Mančesteru stvorila se ogromna rupa dubine 12 metara i širine 4 i po metra, kao posledica velikih kiša.

Pretpostavlja se da je cev za vodu erodirala i time prouzrokovala propadanje okolnog tla. Za samo šest sati u Mančesteru je palo toliko kiše koliko ne padne ni u toku dve nedelje.

Geolog Najdžel Kesidi rekao je da se ispod samog puta nalazi mekani talog koji s povećanim padavinama, usled konstantne vlažnosti, postaje sve slabiji, dodavši kako kiša lako ispere taj sitni šljunak što pogoduje otvaranju i širenju šupljine.

Ulica će biti zatvorena tokom vikenda, a kada će ponovo biti puštena u promet zavisi od razmera štete.

  • 15.08.2015 11:38
    Ja mislim da je i Mančester u Srbiji. Jer, ovo se može dogoditi samo u Srbiji. Tako bar kažu.
  • 15.08.2015 07:45
    Na jednoj od najpromentinoj ulica Novog Sada, u Mike Antića takođe je do juče zlapila rupa da automobili nisu mogli da prođu. Sad stoji ograda, kao zaboravljena. To je asfalt koji je postavljen pre godinu dana, a ulica se radila takođe godinu dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet