Islamska držva se finansira iz 40 zemalja, neke su članice G20

Ruski predsednik Vladimir Putin kazao je kako je s članovima G20 podelio obaveštajne podatke, koji pokazuju da se ID finansira iz 40 zemalja, uključujući i neke zemlje članice G20.
Ruski predsednik Vladimir Putin kazao je kako je s članovima G20 podelio obaveštajne podatke, koji pokazuju da se ID finansira iz 40 zemalja, uključujući i neke zemlje članice G20.

''Naši podaci pokazuju da se ID finansira od strane privatnih donatora, koji dolaze iz 40 zemalja. Neke su čak i članice G20'', kazao je Putin.

Ruski predsednik je govorio i o potrebi da se spreči ilegalna ID-ova trgovina naftom. "Pokazao sam kolegama fotografije koije su snimljene iz svemira i iz aviona i one jasno pokazuju kako članovi ID-a trguju naftom'', dodao je Putin.

Grupa 20 vodećih ekonomija sveta - G20 - oštro je osudila najnovije "gnusne" terorističke napade i zavetovala se na borbu protiv terorizma, prema zajedničkoj izjavi objavljenoj na kraju dvodnevnog skupa koji je pao u senu najkrvavijeg napada u Francuskoj od Drugog svetskog rata.
  • 16.11.2015 23:07
    Pa jeli nedavno Austrijska policija otkrila da najveća muslimanska Džamija u Austriji centar u Evropi gde se prikupljaju finansije i odakle finansiraju Islamsku državu, zog čega je Austrija donela zakon o zabrani finansiranje džamija i hodža iz inostranstva. A bezbroj džamija u Evropi učestvuje u pomaganju i finansiranju Islamske države. Jesu pravili racije u džamijama širom Evrope zbog toga?
  • 16.11.2015 16:27
    sve je to svojevrsni paradoks. Na slici mozemo videti da nose kalasnjikov - ruski proizvod. U pozadini Toyotino vozilo - Japan. Samostalno ove pustinjske gnjide imaju znanja i umeca tek da sebi naprave skroviste kopajuci jame u zemlji. Imali su toliko srece da kopajuci po pesku nabasaju na naftu i da je trampe za, sta bi vec drugo prostak zadojen religijom nego - oruzje. Cudno je da te "svetske ekonomije" tako tesko izlaze na kraj sa ovim bezubim banditima. Dok se problemi budu posmatrali izolovano i resavali selektivno dotle ce se sve to nastavljati. Mnogo se to tolerise, zato se i vraca kao bumerang.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet