Evakuisana stanica metroa u Londonu

Naoružani policajci evakuisali su putnike iz jedne stanice podzemne železnice u Londonu nakon što je jedan čovek pretio putnicima makazama.

Naoružani policajci evakuisali su putnike iz jedne stanice podzemne železnice u Londonu nakon što je jedan čovek pretio putnicima makazama.

Građani su posle uzbune evakuisani iz stanice Tuting Brodvej u južnom delu grada, a policajci tragaju za čovekom koji je, kako se navodi, pretio putnicima makazama.

Vlasti su saopštile da je policijsko prisustvo na stanici pojačano zbog izveštaja da je čovek pretio ljudima u vozu. Predstavnik policije je rekao da je policija tražila čoveka koji je pretio putnicima, ali da nije našla nikoga ko bi odgovarao opisu.

Policija je na tviter nalogu saopstila da će njeni pripadnici ostati u zoni.

  • 18.11.2015 15:58
    Kako iko i pored raznih kontrola izbeglica, u toj ogromnoj reci ljudi koji se slivaju prema Evropi, može tvrditi da nema terorista među njima? Oni su metastazirali u Evropskim, pa i drugim zemljama sveta, tako da je velik znak pitanja kako osujetiti njihove planove, kako ih identifikovati kad su zavučeni u mišje rupe, a izlaze samo po potrebi. Što je najgore, većinom su fanatici kojima nije problem da raznesu i sebe, ako će tako napraviti veću štetu - pobiti više ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet