FOTO: Francuska policija objavila fotografiju trećeg bombaša samoubice

Francuska policija uputila je večeras apel za identifikaciju trećeg napadača, bombaša samoubice, tokom teroristićkih napada u glavnom gradu Francuske 13. novembra.
Francuska policija uputila je večeras apel za identifikaciju trećeg napadača, bombaša samoubice, tokom teroristićkih napada u Parizu 13. novembra.

Istražitelji, koji su objavili sliku za sada još nepoznatog napadača na pariski stadion, ustanovili su da se on 3. oktobra prijavio kao izbeglica na jednom grčkom ostrvu, u isto vreme kada i još jedan neidentifikovani kamikaza čija je fotografija ranije objavljena.

Za sada je identifikovan samo jedan od trojice napadača na stadion. Reč je o Billalu Hafdiju, Francuzu (20) s prebivalištem u Belgiji. U terorističkim napadima 13. novembra u Parizu poginulo je 130 osoba i povređeno više od 350.
  • MaxNS

    22.11.2015 21:00
    Po slici bi se reklo da je ovo jedan visoki intelektualac, kome je život ispunjen ljubavlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet