VIDEO: Dvadeset automobila propalo kroz asfalt u Firenci

Niz parkiranih automobila u dužini od 200 metara propao je kroz asfalt zbog havarije vodovodne cevi u centru Firence, u blizini čuvenog gradskog simbola Ponte vekija.

Ogromna rupa se stvorila u jutarnjim časovima u jednoj od ulica koje se nalaze na nasipu reke Arno i koje vode ka jednoj od glavnih turističkih atrakcija grada. U urušavanju ulice je stradalo dvadeset vozila, ali niko nije povređen, rekao je gradonačelnik Firence Dario Nardela. Snabdevanje vodom tog dela grada je u prekidu.

Vatrogasci su pozvali stanovnike obližnje zgrade da se dobrovoljno evakuišu, a vlasti pokušavaju da utvrde da li bi oslabljeni asfalt mogao da izdrži težinu krana koji bi izvukao automobile od kojih su neki pod vodom.

Nardela je rekao da se asfalt urušio zbog podzemnog izlivanja vode nastalog zbog pukotine na cevi koja je jedan od glavnih vodovodnih kanala u tom delu grada.

  • Викењак

    25.05.2016 23:46
    Како сад нема коментара "Ово може само у Сврбији", "У свету се то не дешава само у овој забити"... и слично?
    Нико не може толико да нас мрзи и да нас не подноси колико смо ми сами у стању.
  • na

    25.05.2016 16:08
    eto ih na najlonu/autoplacu za 15-20 dana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet