Aligator odvukao dete s plaže, potraga u toku

Američka policija traga za dvogodišnjim dečakom kojeg je na plaži hotela iz lanca "Dizni" u blizini grada Orlanda na Floridi zgrabio i odvukao aligator.

Incident se dogodio tokom filmske noći na plaži hotela "Grand Floridijan". Porodica dečaka se odmarala na peskovitom delu obale u blizini lagune koja pripada hotelu i hodali su po plićaku duž obale jezera kad je aligator napao dete, izjavio je šerif okruga Orinž Džeri Deming.

Petočlana porodica, koju osim dvogodišnjaka čine roditelji i još dvoje dece, potiče iz Nebraske, rekao je Deming. On je dodao da u poslednje vreme na tom području nije prijavljeno prisustvo nijednog aligatora.

Ekipa CNN je na licu mesta uočila najmanje deset vozila hitnih službi, a plaža je blokirana i zabranjen je pristup građanima. U potragu je uključen i helikopter.

Pre samo dve nedelje, četvorogodišnji dečak upao je u jarak sa gorilama u zoološkom vrtu u Sinsinatiju u SAD, a radnici zoo-vrta morali su da ubiju jednu životinju koja je zgrabila i vukla dečaka. Nakon ubistva gorile Harambe javnost se uzburkala, a mnogi su govorili da životinja nije morala da umre. Direktor Zoološkog vrta u Sinsinatiju Tejn Mejnard stao je u odbranu odluke da se ubije gorila kako bi se zaštitio četvorogodišnji dečak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.