Pao spasilački helikopter, četvoro poginulih

U šumi kraj Banske Bistrice u centralnoj Slovačkoj srušio se sinoć helikopter hitne pomoći koji je prevozio pacijenta, a spasioci su tek kasno noćas našli olupinu u kojoj je prema prvim vestima poginulo četvoro ljudi, pacijent i tročlana posada.

Vesti je jutros potvrdila portparolka Er-transport Jurop Zuzana Hopjakova.

Helikopter Er-transporta je prevozio u bolnicu pacijenta sa teškim povredama noge. Poginuli su taj pacijent, lekar, spasilac i pilot.

Helikopter je iz za sada nepoznatih razloga prekinuo komunikaciju sa dispečerom ubrzo nakon uzletanja a u potragu su krenule dve spasilačke ekipe i našle njegovu olupinu oko dva sata noćas, u gustim šumama.

  • Andrija Šrek

    08.09.2016 16:45
    ...
    Baš me zanima da li će neko zbog ovoga podneti ostavku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet