Novi Meksiko: Devojka poginula surfujući na kolima

U Farmingtonu u Novom Meksiku, u nedelju je poginula 21-godišnja devojka prilikom surfovanja na automobilu.

Vilberta Becenti je stajala na vozilu dok je vozač jurio kolovozom južno od Farmingtona. Becenti je za vreme opasne igre bila pijana, a još se ispituje da li je vozač takođe bio pod uticajem opojnih sredstava.

USA Today podseća kako je prošlog meseca 14-godišnjakinja pala s automobila i zadobila teške povrede glave, ali očekuje se da će se oporaviti. Mladić od 17 godina, koji je u aprilu pao s automobila, takođe je jedva preživeo. Endru Grin je pri padu toliko ozbiljno povredio glavu da su doktori bili primorani da mu odstrane deo lobanje i stave ga u indukovanu komu na jesec dana.

Smrt Vilberte Becenti je samo jedan od nekoliko slučajeva smrti zbog surfovanja na automobilu ove godine u SAD-u. Reč je o dosta specifičnom američkom fenomenu koji je sjajno prikazan u Tarantinovu filmu "Death proof".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.