Ubijen navijač Crvene zvezde posle košarkaškog meča u Baru

Dvadesetdevetogodišnji Ivan Laban ubijen je večeras, desetak minuta po završetku košarkaškog meča Mornara i Crvene zvezde u okviru ABA lige, ispred Sportskog centra "Topolica" u Baru.

Portal CDM tvrdi da je ubijeni bio navijač Crvene zvezde i da je na njega nepoznata osoba ispalila više metaka dok je bio u automobilu.

Prema prvim podacima, mladić je sa devojkom posmatrao utakmicu i nakon meča seo u automobil i krenuo sa parkinga ispred sale. U tom momentu vozilu je prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana.

On je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znake života, dok devojka nije bila ranjena, ali je u stanju jakog šoka. Preminuo je u barskoj Opštoj bolnici od zadobijenih rana.

  • Pokemon

    01.11.2016 11:16
    Navijac - to sve govori. Danas se egzekucije obicno izvrsavaju ovako - znaci nekog je ocepio ili usao u neciju teritoriju.
    Da se razumemo - navijaci su ovde postali nekakva poluga vlasti - sprega izmedju podzemlja - vlasti - i bogatasa koji upravljaju zemljom. Dovedeni su do nekog dristvenog znacaja, gomila njih ima funkcije po drzavnim i privatizovanim drustvenim firmama - gde god curi novac u sivu zonu.
  • Čučuk Stana

    01.11.2016 07:58
    Zanimanje
    Dodati na onaj spisak opasnih zanimanja i zanimanje NAVIJAČ!!
  • Edi

    01.11.2016 07:29
    Zalosno koje su to kukavice mrak kacige motor pucaju na ljude to nisu nikakvi kriminalci to je olos koji zasluzuje smrtne kazne a ne zatvor da ga hranimo i da iz zatvora maltretira ljude i ucenjuje. Smrtne kazne masovno za ovakve primtiivce jer to nisu kriminalci to je jad i beda kukavicluk iza ledja slabije tuku napadaju kad neznas itd. Wow sve frajer do frajera i to nama jos u Italiji prave sramotu pa da Srbski narod se pobija u Italiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet