VIDEO: Širom Amerike protesti protiv Trampa

Nakon što je Donald Tramp postao novi predsednik Amerike, stotine nezadovoljnih građana izašlo je na ulice širom Njujorka, Los Anđelesa, Oklanda i mnogih drugih gradova.
U Oklandu su zabeleženi najveći protesti, gde su nezadovoljni građani palili baklje i raširili transparente. 
 
Na stotine nezadovoljnih studenata izašlo je na proteste u univerzitetskim kampovima, a očekuje se da će broj biti još veći. 
 
Policija je takođe izašla na ulice.
 
  • LAZA

    10.11.2016 19:44
    Tako je u Americi, isto tako i u Evropi. Ako ne pobede liberali, onda je to anarhija, fašizam.
    Gospodo liberali, ovo je demokratija. Sviđalo se to vama, ili ne.
  • Direktor

    09.11.2016 15:11
    Botovi botuju po difoltu ili im Trameta to plaća?
  • Zivan

    09.11.2016 15:05
    Tramp je posle neizvesnog nadmetanja pobedio i svi građani su dužni poštovati iskazanu volju birača. Protestanti praktično osporavaju Trampovim pristalicama slobodu izbora, a to je kažnjivo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.