VIDEO: Državna televizija pokazala ženama kako da prikriju porodično nasilje šminkom

Marokanska državna televizija pokazala je svojim gledaocima kako da se našminkaju, kako bi prekrile tragove modrica na njihovom licu.
Kontraverzni prilog prikazan je u dnevnoj emisiji "Sabahijat" na državnom kanalu "2M". Gledaoci su imali priliku da vide nasmešenu šminkerku kako maskira lažne modrice.
 
"Nadamo se da će vam ovi saveti za lepotu pomoći da nastavite sa vašim svakodnevnim životom", poručila je voditeljka.
 
Ovo je izazvalo žestoku reakciju Marokanki. Stotine žena je potpisalo peticiju zahtevajući izvinjenje i kaznu za državnu televiziju. 
 
Iako je "2M" uklonio video sa svog sajta, on i dalje kruži društvenim mrežama.
 
  • Bl

    27.11.2016 21:51
    ..
    Super korisno pogledati! Svaka zena koja hoce da se vozi u dzipovima mislim da treba da pogleda ovo i da cuti do kraja zivota odnosno 30. godine najduze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet