Dino Rađa: Celoj našoj generaciji košarkaša j... se za politiku

Proslavljeni košarkaški as Dino Rađa obišao je ovih dana grob Josipa Broza Tita u "Kući cveća" u Beogradu.
"Što ste u čudu? Nije prvi put da posećujem grob maršala Tita. Njegov život i delo puni su kontroverzi i njegov grob nisam posetio iz nekih ideoloških razloga, već isključivo iz znatiželje i zbog činjenice da je bio istorijska gromada", objasnio je Rađa.
 
"Emocije me nešto posebno ne pucaju, ali lično volim istoriju i "Kuća cveća" svakako je mesto koje valja posetiti", rekao je on i dodao da su s njim došli i neki njegovi prijatelji kojima je bio vodič.
 
"Volim da dođem u Beograd. Nekada su to sportski događaji i uvek se u krugu prijatelja dobro provedem. Meni i celoj toj našoj generaciji košarkaša j... se za politiku", kaže Rađa, uz poruku da se ne treba vraćati u prošlost, nego gledati u budućnost.
  • EvoOvako

    09.12.2016 13:57
    nejasnoća
    Naročito se j... onima koji su početkom rata promovisali HDZ i sve ono što je išlo sa tim - Petrović. Vrankoviću takođe - baš kao i onom drugom košarkašu koji je zajedno sa njim upao u ambasadu bivše SFRJ u Šedskoj i gazili zastavu SFRJ. A o onima koji su sišli sa postolja da i ne govorim.
    Da ne nabrajam dalje.
  • del

    09.12.2016 08:46
    Ajde ne foliraj se sada kako si veliki jugosloven i kosmopolita, kada si sa Tudjmanov se slikao i veselio u Kninu dan posto su stotine hiljada ljudi proterani i nekoliko hiljada pobijeni. Da si tako tolerantan covek kao sto zelis da se prikazes imao bi barem malo saosecanja za pobijene nevine ljude bez obzira na nacionalnost kojoj pripadaju. Tako da ne s....
  • Čika

    09.12.2016 08:35
    Bravo
    Šteta što se ovakvi primeri zdravog razuma retko ističu. Mnogo se više pažnje posvećuje onim drugačijim razmišljanjima koja nas truju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet