Preminuo tvorac "Bambija"

Tvorac čuvenog "Bambija", Tajrus Vong, preminuo je u 106. godini života.
Još kao dete, Vong je emigrirao iz Kine u SAD. Nakon studija umetnosti, počeo je da radi za "Dizni" 1938. godine, crtajući na stotine slika životinja i ljudi u različitim pozama, kako bi se stvorila iluzija kretanja.
 
Nakon tri godine rada za Dizni, Vong se prebacio u "Warner Brothers" gde je radio kao umetnik, a sa strane je dizajnirao i čestitke za "Hallmark."
  • Perica

    02.01.2017 11:16
    O zlu
    Neće proći dugo, a studiji, njihovi dobro poznati vlasnici, kreiraće rimejk Bambija u kome će Bambi biti zloglasno demonsko krvožedno biće koje će napadati decu po mračno-zelenim ulicama. Dobro zapamtite moje reči.
    Jer to rade sa svim do sada lepim, ljudskim, toplim humanim stvarima koje zrače ljubavlju.
    Ne smem ni da pomenem ko, jer ih mediji štite, ne znam samo iz kog razloga.
    Koliko znam, do sada su uspešno svaku bajku uništili, prozlili, glumcima kompjuterski povećali oči i dodali zlokoban sjaj crnog, prebacili na 50-60 frejmova u sekundi, u kojim ne možete da primetite ubačene pokrete - ali vaš mozak može.
    O audio sinhronizaciji ne vredi ni pričati. To se odavno zloupotrebljava.
    Zbog toga nijedan današnji film za decu nije bezopasan, već programerski pravljen.
  • Srna

    02.01.2017 09:31
    Hvala mu što je svetu podario Bambija, generacije će ga pamtiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.