Učenik upucao četiri osobe u učionici, pa ubio sebe

Jedan tinejdžer ranio je pištoljem četiri osobe u privatnoj školi u Meksiku, a onda je izvršio samoubistvo.
Do tragedije je došlo u američkoj školi "Colegio Americano del Noreste", kada je učenik Federiko Gevera (15) pucao iz vatrenog oružja i teško ranio troje učenika i nastavnika. Onda je okrenuo pištolj ka sebi i pucao.
 
Portparol bezbednosnih snaga Aldo Faši saopštio je da je maloletni učenik ušao u školu noseći pištolj i pucao prvo u nastavnika, a onda u drugo dete”, da bi posle nekoliko minuta pauze i držanja pištolja uperenog prema đacima zapucao ponovo.
 
Ceo incident zabeležila je sigurnosna kamera u učionici.
 
Rojters navodi da motiv još uvek nije poznat, ali piše da je tinejdžer patio od depresije.
  • Shimmy

    20.01.2017 22:58
    BRAVO!
    Ukoliko nije imao razloga da napadne onda je tragedija. Ukoliko je pucac bio zrtva nasilja, onda je ovo pobeda potlacenih nad nasilnicima. OVAKO SI I TI TREBAO ALEKSA! Ljudi koji pate od obicne depresije ne dizu ruku na nevine! Moguce je da gresim, ali imam osecaj da je ovo bilo zasluzeno. Kazu da su deca blago, ali deca umeju biti i monstrumi a niko ne stiti nevine. Secam se u osnovnoj skoli kako su "opasni" momci iz razreda maltretirali jednog djaka iz mog razreda, i vecina nas je ili okretala glavu ili se nazalost nekad i pridruzivala "igri". Na studenjaku sam igrom slucaja naisao na tog momka i iskreno se izvinio, iako je izvinjenje zakasnelo video sam da je tom momku i dalje znacilo. Da je pucao i pobio pola odeljenja mogao bi reci da bi mozda i bilo pravedna odbrana, jer niko ne zasluzuje svakodnevnu torturu 30 monstruma u trajanju od 8 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.