Erdogan odbio da slika sa BiH novinarima zbog cigarete

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan odbio je da se fotografiše zajedno sa delegacijom novinara iz Bosne i Hercegovine koja je proteklih sedam dana boravila u poseti Turskoj.
Erdoganov razlog za odbijanje fotografisanja je bila cigareta u ustima jednog od snimatelja.
 
Prilikom boravka novinara organizovana je i poseta obeležavanju 102. godišnjice od Galipoljske bitke kojoj je prisustvovao i Erdogan, prenosi Avaz.ba.
 
U jednom momentu predstavnici novinara iz BiH su zatražili fotografiju sa njim, ali je Erdogan odustao od toga jer je jedan od snimatelj u ustima imao cigaretu. 
 
"Sa cigaretom u ustima", rekao je Erdoan, nasmejao se i odustao od fotografije.
  • Мунгос

    25.03.2017 23:33
    @ dax,
    Овде се ради о поступку некога у вези става о пушачима. Лично сам велики противник новинара, а индиферентан сам према тој лепо – ружној особини пушења цигарета. Али ништа од овога што сам рекао ме не подсећа на тероризам.
  • dax

    25.03.2017 20:15
    @Justice
    lol jel ti pokusavas da odbranis ovog teroristu? :D
  • Justice

    25.03.2017 19:45
    Svaka cast
    Svaka cast. Ko je radio sa novinarima zna koliko mogu biti nepristojni i da cesto u Vladine zgrade odlaze neprikladno obuceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet