Na ulazak u Grčku čeka se satima, izbili i incidenti

Na graničnom prelazu "Bogorodica" danas su dugačke kolone vozila i za ulazak iz Makedonije u Grčku čeka se satima, javili su makedonski mediji.
Na ulazak u Grčku čeka se satima, izbili i incidenti
Foto: 021.rs

Makedonske pogranične službe su saopštile da između 10 i 15 hiljada ljudi čeka da udje u Grčku, navodi MIA.

Za ulazak u Grčku čekaju pretežno automobili sa makedonskim i srpskim registarskim tablicama. Šest kolovoznih traka prepune su vozila, a kako navode putnici koje je anketirao Dojče vele, na ulazak u Grčku se čeka u proseku tri sata.

Prema proceni Televizije 21, na najfrekventnijem makedonsko-grčkom prelazu na ulazak u Grčku čeka više od 10.000 ljudi. Nadležne pogranične vlasti navode da su razlozi za veliku gužvu godišnji odmori i produženi vikend u Makedoniji.

Normalizacija saobraćaja na prelazu "Bogorodica-Evzoni" se očekuje u popodnevnim satima, a Auto-moto savez Makedonije je saopštio da na drugim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Inače, pojedini putnici su zbog dugog čekanja izgubili strpljenje, pa je na granici došlo i do incidenata, prenose makedonski mediji. Republika.mk objavila je fotografiju muškarca koji nasrće na putnike koji se nalaze u jedom od automobila u koloni.

  • Igor

    27.06.2017 11:19
    persun i kobaje
    Da li ste ikada culi za jos neku drzavu koja ima more?? Svi se folirate kako vam je Grcka najlepsa. Ustvari najlepse je to sto mozete jedino u Grčku da nosite ajvar, kobasice, pastete i mesne nareske i da trosite 3 eura dnevno. I da se folirate kako volite kolima da putujete po 15 sati... da jos ubedjujete kako je mnogo lep sever, OLIMPIC BEACH, PARALIJA i ostala sela.. To Grčka nije. Najvaznije je okaciti slike na drustvene mreze ako negde nadjete bolji kadar od silnog djubreta okolo!
  • DonJuan

    26.06.2017 02:50
    @Kacanka
    Hahahahahaha nasmeja me. Bar da je tako, pa da mi zivot prodje u letovanju.
  • Kaćanka

    25.06.2017 22:16
    @Don Juan
    Don Žuan se tek sada vratio sa prošlogodišnjeg letovanja! Vozi čovek po propisima...ni km brže!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet