Devojčici mobilni eksplodirao u ruci

Indijska devojčica Uma Oram razgovarala je mobilnim telefonom, kada joj je uređaj eksplodirao u ruci.
Ona je, prema pisanju medija, uključila telefon u struju da se puni, dok je razgovarala sa svojim rođakom. Uređaj joj je, u tom trenutku, eksplodirao u ruci. 
 
Devojčica je od eksplozije zadobila povrede ruke, grudi i noge. Kada je, u nesvesnom stanju, dovezena u jednu bolnicu u indijskoj državi Odiša, lekari su samo mogli da konstatuju smrt. 
 
Informaciju je medijima potvrdio devojčicin brat Durga Prasad: 
 
"Telefon se punio dok je razgovarala. I pre nego što smo i mogli da shvatimo šta se dogodilo, Uma je bila u nesvesti. U bolnici su je proglasli mrtvom." 
 
Prema navodima lokalnih medija, u pitanju je bio mobilni telefon nokija 5233 iz 2010. godine. 
 
"Izražavamo žaljenje zbog slučaja koji se dogodio u Indiji. Naše najdublje saučešeće porodici. Istraga slučaja je u toku, a više informacija ćemo objaviti kada se ona završi", rekao je povodom tragičnog slučaja zvaničnik Nokije za britanski portal Indy100.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.