Nekadašnji policajac osumnjičen za najmanje 12 ubistava i 45 silovanja

Nekadašnji policajac Džozef Džejms DeAnđelo uhapšen je zbog sumnje da je '70-tih i '80-tih godina širom Kalifornije počinio najmanje 12 ubistava i 45 silovanja, rekao je jedan zvaničnik.
Naoružan pištoljem, maskirani napadač je terorisao zajednice provaljujući u kuće u kojima su spavale same žene ili parovi. Ponekad bi vezao muškarca i naređao mu tanjire na leđa a zatim bi silovao ženu preteći da će ih oboje ubiti ako tanjiri padnu.
 
Često je uzimao suvenire, pre svega novčiće i nakit, od žrtava koje su bile stare od 13 do 41 godine.
 
DeAnđelo (72) otpušten je iz policije 1979, nakon što je uhapšen zbog krađe.
 
FBI je saopštio da prikuplja dokaze iz kuće u okolini Sakramenta povezane s DeAnđelom.
 
FBI i kalifornijski zvaničnici su 2016. ponovo otvorili potragu za napadačem nazvanim "silovatelj iz istočne zone" i ponudili nagradu od 50.000 dolara za njegovo hapšenje i osudu. On se povezuje sa više od 175 zločina između 1976. i 1986.
  • Doki

    26.04.2018 10:29
    A šta radi vlast
    Hoće li neko napraviti analizu za koliko ubistava i silovanja u svetu je odgovorna klintonova vlast.
  • Sudija

    26.04.2018 10:27
    Zlocin i Kazna
    Smrtna kazna za pocinioce- je lek za Planetu ZEMLJU!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.