Pretnje autoru smešnog oglasa za jugo

Autor verovatno najsmešnijeg oglasa ikada sastavljenog za automobil marke "jugo", Amerikanac iz Los Anđelesa, dobio je zbog uvreda upućenih čuvenom "jugiću" niz pretnji sa adresa iz Srbije.
Autor verovatno najsmešnijeg oglasa ikada sastavljenog za automobil marke "jugo", Amerikanac iz Los Anđelesa, dobio je zbog uvreda upućenih čuvenom "jugiću" niz pretnji sa adresa iz Srbije. "Srbi ne znaju za šalu", rekao je ovaj šaljivdžija čiji je oglas, objavljen na poznatom američkom sajtu "Krejglist", obišao svet.

Kada je nedavno sastavio i objavio duhovit oglas ne bi li našao kupca za svog "juga" koga ima još od 1988, 43-godišnji Amerikanac nije ni pomišljao da će time uvrediti mnoge Srbe, koji su ga zasuli uvredljivim mejlovima, u kojima mu čak prete i smrću.

"Prodajem gomilu jugo đubreta. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika. Ima performanse i lakoću rukovanja kao kolica u prodavnici robe za dolar... Održava svoju vrednost kao kuće u predgrađu Alabame. Od ovog auta jača je konzerva koka-kole. Prešao je 38.000 milja, prvi sam vlasnik, imam sve originalne papire iz 1988, nije udaran. Najgora kola koja možete imati... Ponesite 2.200 ili dajte ponudu za ovaj komad .... istorije."

Amerikanac je novinaru rekao da njegove namere nisu bile zlonamerne, već humorističke. "Primio sam zaista mnogo imejlova i oko polovina je sa pogrdama na račun Amerikanaca, vulgarnostima i drugim ružnim rečima, uključujući i pretnje smrću. Srbi ne znaju za humor", kaže ovaj 43-godišnjak.

  • Vaskez NS

    21.01.2011 21:09
    @Milica
    Vozili ste Yuga pretpostavljam čim imate tako izgrađeno mišljenje o tom vozilu ?
    Ili mislite tuđom glavom...kao većina naroda kojem pripadate i kojeg kudite...
  • @milica

    21.01.2011 17:22
    Zasto mislite da su Srbi? Narod koji najvise pati u svetu su Jugosloveni sto se moze videti na mnogim javnim portalima.
  • Milica

    21.01.2011 11:50
    Nekad me je sramota što sam Srpkinja
    ...i što pripadam narodu ograničenih budala, koji se poistovećuju sa krntijom od yuga, a pri tome su toliko uzaludni da pišu mučeniku koji ga prodaje, i toliko NASLINI da mu prete! Stvarno me je sramota...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet