VIDEO: Obelodanjene fotke sa Berluskonijevih orgija

Italijansko tužilaštvo ima čvrste dokaze da se na privatnim zabavama premijera Silvija Berluskonija zapravo orgijalo.

Italijansko tužilaštvo ima čvrste dokaze da se na privatnim zabavama premijera Silvija Berluskonija zapravo orgijalo. Tome su doprinele brojne fotografije i snimci koje su pronađeni u laptopima, fotoaparatima i kamerama zaplenjenim od pojedinih učesnica Berluskonijevih žurki.

Među fotografijama se nalaze i one 32-godišnje italijanske riliti zvezde i bivše devojke fudbalera Marija Balotelija, Barbare Guere, obučene u policijsku uniformu i sa lisicama na rukama, ali i fotografije po nekoliko devojaka u klinču, koje se međusobno ljube, ližu i maze. Osim policijskih, devojke koje su se skidale pred Berluskonijem i njegovim društvom nosile su i uniforme sobarica i medicinskih sestara.

Doisje u kojem se nalaze podaci o istrazi Berluskonijevih orgija i plaćanja seksa maloletnicama već ima više od 20.000 stranica. Navodi se kako je, osim sa u to vreme maloletnom Rubi Srcolomkom, u periodu od dva meseca imao seksualne odnose sa još 32 žene. Berluskoni optužbe odbacuje rečima: "33 žene u dva meseca previše su čak i za mene".

  • Forza Silvio

    24.03.2011 06:21
    Komentar Berluskonija je baš u njegovom fazonu .
    Nije da jesam a niej ni da nisam ...
  • janko

    24.03.2011 04:33
    zasticen
    pa zar on nije premijer... zasticen ko medjed (a nasi....)
  • Хм

    23.03.2011 19:11
    ''policijske uniforme, uniforme sobarica i medicinskih sestara''

    А шта се замера униформама? Нису биле добро испеглане?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.