Bacio ćerku sa devetog sprata

Petogodišnja devojčica koju je otac pre tri dana bacio sa devetog sprata zgrade u Ljubljani preminula je u bolnici u ovom gradu.
Petogodišnja devojčica koju je otac pre tri dana bacio sa devetog sprata zgrade u Ljubljani preminula je u bolnici u ovom gradu. Lekari su sve vreme vodili bitku za njen život, ali  nisu uspeli da je spasu.

Devojčica je stradala kada je njen otac bacio sa devetog sprata zgrade, a zatim i sam skočio. Tragedija se dogodila u nedelju uveče, u stanu u kojem je devojčica živela s majkom.

Svemu je prethodila svađa nekadašnjeg policajca i njegove bivše supruge, koja je pozvala policiju, nakon što se on zaključao sa kćerkom u stan, preteći da će zajedno skočiti kroz prozor. S obzirom da policija nije uspela ući u stan, pozvani su i vatrogasci, koji su odmah počeli postavljati vazdušni jastuk da bi ublažio pad.

Očevici tvrde da je pomahnitali otac tako zamahnuo da je uspeo da prebaci dete preko vazdušnog jastuka, na parkirani automobil. Potom je i on skočio i poginuo pri padu na betonsku ogradu.

  • Andro

    30.03.2011 13:50
    Ne razumem...
    zašto nije samo on skočio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet