Majka nožem ubila dve ćerke, treća pobegla

U Nemačkoj, majka tri maloletne devojčice kuhinjskim nožem je ubila dve ćerke, petogodišnju Lauru i četvoromesečnu Ameli.
U Nemačkoj, majka tri maloletne devojčice kuhinjskim nožem je ubila dve ćerke, petogodišnju Lauru i četvoromesečnu Ameli.

Laurina sestra bliznakinja Luisa uspela je da pobegne kod dede koji je pozvao policiju.

Majka Maja S. (34) kuhinjskim nožem je ubila svoje dve ćerke, petogodišnju Lauru i četveromesečnu Ameli, piše "Bild". Ubistvo se dogodilo juče u Langelšeimu, u blizini grada Goslara u Nemačkoj. Prema izveštaju policije, treća ćerka Luisa, Laurina sestra bliznakinja, uspela je da pobegne kod dede koji je zvao policiju.

Po dolasku na mesto zločina policajci su Maju pronašli kako mirno sedi na stolici sa raseklinama na rukama.

Obdukcijom je utvrđeno da su devojčice umrle od višestrukih uboda kuhinjskim nožem.
Prema pisanju nemačkog "Bilda", motiv zločina možda se krije u razvodu braka. Naime, Maja se razvela u oktobru 2010. godine nakon čega je imala psihičke probleme. Tražila je lekarsku pomoć, a iz psihijatrijske klinike je izašla u martu kad su lekari utvrdili da nije opasna po sebe, ni po okolinu.

  • jadna deca

    12.12.2011 22:24
    ko su im roditelji
    Lekari su utvrdili cccc....mora da su i oni žešći stručnjaci kao i naši.
    Dok nekom ne padne glava, lekarska dijagnoza je uvek tačna..S R A M O T A.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet