VIDEO: Berluskonijeva neukusna šala na račun sekretarice

Silvio Berluskoni, koji je trenutno u procesu suđenja povodom seksualnih prekšaja, snimljen je kako izgovara grubu šalu na račun svoje sekretrarice.
Silvio Berluskoni, koji je trenutno u procesu suđenja povodom seksualnih prekšaja, snimljen je kako izgovara grubu šalu na račun svoje sekretrarice.

Kako prenose italijanski mediji, premijer Italije je spornu rečenicu rekao dok je davao izjavu posle jednog sportskog događaja, a onda je tražio od novinara da ne emituju taj deo.

Premijer, upitan ko mu je od trenera fudbalskog kluba Milan bio najdraži, odgovorio je:

"Vidite, starim. Jutros sam jurio sekretaricu da je odradim na stolu, a ona je rekla "Premijeru uradili smo to pre dva sata." Vidite kako mi memorija slabi", rekao je Berluskoni i dodao: "Ako pustite ovo onda ste gomila g…..".

Snimak njegovog poslednjeg gafa je prikazala italijanska televizija "Annozero".

Javnost se čudi zbog čega snimak nije prikazan onda kad je snimljen (pre mesec dana) i zbog čega su novinari pristali da ga ne prikažu.

U početku nije bilo jasno ko su bili reporteri koji su razgovarali sa Berluskonijem, a sada se pretpostavlja da se radi o novinarima sportske redakcije televizijske kuće koju poseduje Berluskoni.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet