Nestalo troje francuskih državljana

Troje francuskih humanitarnih radnika nestalo je u provinciji Hadramout, na jugu Jemena, ali se veruje da su oteti, rekli su lokalni zvaničnici bezbednosti.
Troje francuskih humanitarnih radnika nestalo je u provinciji Hadramout, na jugu Jemena, ali se veruje da su oteti, rekli su lokalni zvaničnici bezbednosti.

Francusko Ministarstvo inostranih poslova saopštilo je da je troje francuskih državljana nestalo u Jemenu, koje poslednjih meseci potresaju građanski nemiri, ali još uvek se ne može potvrditi da li je reč o otmici.

Jemenski zvaničnik rekao je agenciji Rojters da snage bezbednosti prečešljavaju oblast u potrazi za dve žene i jednim muškarcem, za koje se veruje da su oteti nakon što su izašli iz restorana u mestu Sejun.

Isti izvor navodi da su mobilni telefoni troje ljudi bili isključeni.

On je dodao da su troje Francuza radili za organizaciju zvanu Trougao, koja radi u Jemenu, ali i pomaže somalijskim izbeglicama.

Otmice turista sa Zapada ili radnika od strane moćnih plemena koja traže ustupke ili otkup od vlade učestale su u poslednje vreme u Jemenu, jednoj od najsiromašnijih zemalja Arabijskog poluostrva. Većinu talaca pripadnici plemena oslobode nepovređene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet