Udavio ženu i nastavio da spava

Amerikanac Ronald toliko se naljutio na svoju suprugu jer ga je noćima budila da ju je ugušio. Nakon ubistva nastavio je da spava.
Amerikanac Ronald toliko se naljutio na svoju suprugu jer ga je noćima budila da ju je ugušio. Nakon ubistva nastavio je da spava.

47-godišnjem Amerikancu Ronaldu nije lako padala činjenica da ga supruga svake noći budi usred sna. Jedne večeri je upozorio: "Molim te spavaj ili ću te ubiti", ali ga ona nije poslušala. Nije ni slutila da je Ronaldova pretnja bila ozbiljna.

Probudila ga je nekoliko puta, nakon čega ju je ugušio i mirno nastavio da spava. Ujutro je otišao na posao kao da se ništa nije dogodilo.

Tek nakon što se vratio kući o ubistvu je obavestio svoju majku, koja ga je prijavila policiji.
  • zena

    17.06.2011 11:11
    Tako je, napljuj zene! sram te bilo
  • Andro

    17.06.2011 07:25
    ?!
    Jedino nigde ne piše zašto ga je ona uporno budila...možda je imala dobar razlog!
  • Joca

    17.06.2011 07:20
    Pa kako...?
    Zasto bi on udavio zenu? Nervirala ga je? Pa kako to? Pa one su samo nezna bica puna ljubavi, cene i vole svog muskarca, verne, lojalne, i nikad ne bi uradile nista sto bi narusilo harmoniju izmedju njih i njihovih muskaraca.

    :)))))))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.