Berluskoni ne da ostavku

Italijanski premijer Silvio Berluskoni odbio je zahtev opozicije i raznih lobističkih grupa da podnese ostavku zbog teške ekonomske situacije u Italiji.

Italijanski premijer Silvio Berluskoni odbio je zahtev opozicije i raznih lobističkih grupa da podnese ostavku zbog teške ekonomske situacije u Italiji.


Opozicija smatra da Berluskoni ne radi ništa da izvede Italiju iz krize, da je premijer previše opterećen suđenjima za razne skandale i sukobima unutar vladajuće koalicije i da zato nema vremena da se kvalitetno posvetiti nužnim privrednim reformama. Berluskoni ignoriše sve pritiske i obećava da će upravo on povesti Italiju prema boljoj ekonomskoj budućnosti.

"Ne mogu nas kontrolisati očekivanja medija i opozicije. Neću podneti ostavku, osim ako se u parlamentu ne izglasa nepoverenje vladi. A ne vidim da bi se to moglo dogoditi", poručio je Berlusconi na stranačkom skupu, prenosi Rojters.

  • Bane

    26.09.2011 05:53
    Nemoj ici
    Ma ne treba da ide....Samo neka vodi Milano, orgije i svima ce biti dobro he he

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet