Greškom postao milioner pa pobegao s parama

Novozelanđanin koji je dve godine bio u bekstvu sa novcem koji je greškom završio na njegovom računu, uhapšen je u Hong Kongu i treba da bude izveden pred sud.
Novozelanđanin koji je dve godine bio u bekstvu sa novcem koji je greškom završio na njegovom računu, uhapšen je u Hong Kongu i treba da bude izveden pred sud.

Leo Gao (30) je 2009. godine je iznenada postao milioner kada mu je "Westpac" banka greškom uplatila 10 miliona novozelandskih dolara na račun. Leo je odmah podigao šest miliona dolara i pobegao iz zemlje, a ubrzo mu se pridružila i supruga Kara Haring sa ćerkom. Dva dana nakon uplate novca na njegov račun banka je primetila grešku, ali je Leova porodica već bila u bekstvu.

Nakon što su ga posle dve godine skrivanja uhvatili u Hong Kongu ponuđeno mu je da se dobrovoljno vrati na Novi Zeland umesto da ga policija izruči, a pred sudom će biti optužen za pranje novca i krađu.
  • member

    01.10.2011 14:26
    to je pravi muz, vecina bi pobegla sa novcem i bez zene
    :-)
  • mimi

    01.10.2011 14:20
    haha car..Trebao je doci u Srbiju ovde ne bi ga niko uhapsio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet