Žrtva pretukla pljačkaša

Jedan lopov iz Čikaga namerio se na pogrešnu žrtvu i dobio batine.
Jedan lopov iz Čikaga namerio se na pogrešnu žrtvu i dobio batine.

Entoni Miranda prišao je parkiranom vozilu u Čikagu, u kojem se nalazio jedan muškarac. Uperio je pištolj u njega i tražio upaljač i sav novac koji ima. Nakon što je dobio zatraženo, muškarca je isterao iz automobila.

Međutim, muškarac je ipak odlučio da se brani, pa je došlo do guranja i borbe za pištolj, prilikom čega se pljačkaš upucao u zglob. Uz to, pokupio je poštene batine i zadobio brojne ozlede po licu.

Nakon što je policija stigla na mesto zločina saznala je da je opljačkani muškarac zapravo stručnjak za borilačke veštine i prvak u ultimativnoj borbi.

Entoni je optužen za oružanu pljačku i nezakonitu upotrebu vatrenog oružja.

  • 06.12.2011 16:38
    1
    Kod nas se stite lopovi, iz sopstvenog iskustva zna,
    a policija ako kojim slucajem i kazete joj (da ste jurili lopova,koji vas je pokrao)

    e tada ta ista policija kaze "e...to nije dobro, to niste smeli...jer mogao vas je lopov istucci, nego ostavite lopova na miru i kao sto ste sada prijavili kradju tako i BUDUCE URADITE!!!!

    naravno da lopov ni posle 4 meseca nije "pronadjen" jer je ipak ta ista policija pronasla negde!!! ukraden predmet skoro bezvrednu, ali vredan nikako nije uspela, jer je to malo teze pronaci, tako kazu u policiji!!!



  • SuminonA

    06.12.2011 15:46
    A kod nas...
    Kod nas bi u ovakvoj situaciji lopov ladno mogao da tuzi zrtvu i da je odere za odstetu.
  • Pogresi covek

    06.12.2011 14:21
    Pogresi covek
    Pogresi covek

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.