Štrajkom glađu traže da se vrate prostitutke

Zatvorenici nekoliko zatvora u Kirgistanu započeli su štrajk glađu u znak protesta protiv nove mere kojom im je zabranjeno da primaju posete prostitutki.
Zatvorenici nekoliko zatvora u Kirgistanu započeli su štrajk glađu u znak protesta protiv nove mere kojom im je zabranjeno da primaju posete prostitutki.

"Zatvorenici sedam zatvora odbili su da uzmu hranu", kazao je Džoldošbek Buzurmankulov, portparol agencije zadužene za zatvorske ustanove u zemlji, navodeći da je protest započet zbog novih restrikcija koje se tiču poseta zatvorenicima. "Zatvorenici su dosad imali pravo na posete članova porodice i drugih osoba. Termin "druge osobe" koristili su uglavnom kako bi se u zatvoru viđali sa prostitutkama", objasnio je on.

Ubuduće, zatvorenici će imati pravo samo na posete rodbine, od koje će se prilikom ulaska zahtevati da pokaže neki lični dokument kao dokaz o srodstvu.

  • Y

    14.12.2011 04:04
    Ne radi se o devicama...
    ...nego o prostitutkama, koje su se - u većini slučajeva - same opredelile za taj posao. Nisu ni najmanje naivne, praksom su obučene da pružaju najrazličitije uloge najrazličitijim klijentima. Ali, meni je u ovoj vesti najrečitije sledeće: "više vole p.... nego 'leba da jedu". Veoma muški! Ostalima - pardon.
  • zveri

    13.12.2011 19:28
    u kavezu
    Zamislite samo kada su se bolesnici dočepali tih jadnica....pa i morali su da im ukinu naravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet