VIDEO: Voditelji jeli ljudsko meso tokom emisije?

Holandska televizija snimila je emisiju u kojoj voditelji Denis Storm i Valerio Zena jedu ljudsko meso.
Holandska televizija snimila je emisiju u kojoj voditelji Denis Storm i Valerio Zena jedu ljudsko meso.

Doktori su im izrezali komadiće mesa s stomaka i zadnjice koje je zatim pripremio kuvar, a oni su ga posle pojeli kako bi otkrili kakvog je ukusa.

Mnogi sumnjaju da je dvojac stvarno jeo ljudsko meso, iako oni tvrde da je istina sve što su napravili. "Svi koji misle da ljudsko meso ima ukus poput piletine, varaju se", rekao je Storm. "Sve je stvarno, sada smo i službeno kanibali."

U Holandiji je ovaj čin pokrenuo mnoge rasprave, a neki tvrde da svi koji su upleteni u to moraju i odgovarati jer su počinili krivično delo.

  • Миле

    19.12.2011 12:43
    .
    Кад уђемо у ЕУ и ми ћемо овако, ех само да уђемо. А кад уђемо и у НАТО онда ћемо сами и да ловимо за трпезу.
  • Seljak

    18.12.2011 09:00
    Ja sam seljacina!
    Ja, ne da sam seljak, ja sam seljacina!
    Primitivan prostak, koji uopste nije civilizovan, i kao takav sam nepodoban za Evropu, jer ja ovo uopste ne razumem, i gadim se...
    Nije lako nama seljacima!
  • Valerija

    17.12.2011 19:57
    Kako je nekom dosadno u zivotu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.