Deda Mraz ubio šestoro ljudi i sebe

Čovek za koga se veruje da je na Božić u jednoj kući u Teksasu usmrtio šest svojih rođaka i potom sebi oduzeo život, bio je obučen u odeću Deda Mraza.
Čovek za koga se veruje da je na Božić u jednoj kući u Teksasu usmrtio šest svojih rođaka i potom sebi oduzeo život, bio je obučen u odeću Deda Mraza.

Portparol policije u mestu Grejpvajn, gde se juče dogodio masakr, rekao je da se osumnjičeni pojavio u odeći Deda Mraza neposredno pre incidenta i da je zajedno s drugim članovima porodice otvarao božićne poklone.

Policija navodi da će identitet napadača i žrtava biti poznati javnosti posle obavljene autopsije.

Policija je juče došla u stan pošto su dispečeri primili poziv iz te kuće i zatekla četiri mrtve žene i tri muškarca, od kojih su najmlađi imali 18, a najstariji 60 godina.

Pored tela nastradalih pronađena su dva pištolja.

  • killer

    26.12.2011 23:22
    santa
    Ne svidjaju vam se pokloni!? .... ratatata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet