Crnogorska policija hapsi dilere

U akciji "Zelena milja" policije Crne Gore jutros je uhapšeno 11 osoba osumnjičenih za trgovinu drogom.

U akciji "Zelena milja" policije Crne Gore jutros je uhapšeno 11 osoba osumnjičenih za trgovinu drogom.

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se sumnja da su osumnjičeni u okviru kriminalne organizacije na organizovan način nabavljali, krijumčarili i preprodavali drogu na relaciji Albanija - Crna Gora - BiH - Hrvatska.

"Tokom višemesečnog trajanja policijske operacije "Zelena milja", od ove organizovane kriminalne grupe zaplenjeno je oko 110 kg skanka i više komada vatrenog oružja – pištolja, pušaka i raketnih bacača, dok se, kroz saradnju sa državama iz regiona, pripadnici te grupe terete za krijumčarenje još 30 kg skanka", navodi se u saopštenju. Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", među uhapšenima je većina Nikšićana, jedan Podgoričanin i jedan Pljevljak.

  • 15.01.2012 15:07
    Zelena milja? Hmmm... odmah i ideja kako kazniti dotične.
  • haha

    15.01.2012 13:21
    Au Milo..
    ..čuvaj se! :))
  • 15.01.2012 13:09
    .. koji nemaju dozvolu vlade

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.