Kandidat za predsednika Francuske posut brašnom

Vodećeg kandidata za predsednika Francuske, socijalistu Fransoa Olanda, danas je, tokom predizbornih aktivnosti, jedna žena posula brašnom.
Vodećeg kandidata za predsednika Francuske, socijalistu Fransoa Olanda, danas je, tokom predizbornih aktivnosti, jedna žena posula brašnom.

Žena je prišla podijumu u Parizu na kojem je stajao Oland, glavni rival sadašnjeg predsednika Nikole Sarkozija, i zasula ga brašnom, koje je popadalo i po njegovim telohraniteljima, koji su pritrčali da je zaustave.

Četrdesetpetogodišnja žena je savladana i obezbeđenje ju je iznelo s mesta incidenta. Oland, brašnjavih naočara, kose i odeće, sve vreme je ostao sabran. Socijalistički predsednički kandidat izjavio je da takvi incidenti "spadaju u rizike posla" kojim se bavi.

Prema rezultatima anketa, Oland vodi po popularnosti u odnosu na Sarkozija, pošto uživa podršku 31 odsto građana, dok sadašnjeg predsednika podržava 24,5 odsto ispitanika.

Predsednički izbori u Francuskoj zakazani su za 22. april.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.