Dvanaestogodišnjakinja prodala svoje dete

Policija u Grčkoj uhapsila je 12-godišnju devojčicu, i troje njenih rođaka, zbog toga što je za 12.500 evra prodala svog deset dana starog sina.
Policija u Grčkoj uhapsila je 12-godišnju devojčicu, i troje njenih rođaka, zbog toga što je za 12.500 evra prodala svog deset dana starog sina.

U saopštenju policije navodi se da su pored devojčice uhapšeni njen teča i njegovi roditelji, stari 61 i 75 godina. Mlada majka će posle saslušanja kod javnog tužioca biti puštena da se brani sa slobode. Hapšenje je obavljeno u gradu Hrisopoliju, a policija je intervenisala kada je dobila dojavu da jedna devojčica koja se porodila traži kupca za bebu.

Prerušeni inspektor je stupio u kontakt sa devojčicom i njenim tečom, a dete je plaćeno obeleženim novčanicama.

Beba je prebačena u dečju bolnicu, a potom će brigu o njoj preuzeti socijalne službe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet