Makroi devojkama tetovirali bar kodove

Španska policija uhapsila je 22 makroa koji su nasiljem primoravali žene na prostituciju i tetovirali ih oznakom bar koda, kao simbol vlasništva, saopštili su španski zvaničnici.

Španska policija uhapsila je 22 makroa koji su nasiljem primoravali žene na prostituciju i tetovirali ih oznakom bar koda, kao simbol vlasništva, saopštili su španski zvaničnici.

Svi uhapšeni iz bande koju je policija prozvala "bar kod makroi" su rumunske nacionalnosti, kod kojih je pronađeno 140.000 evra u gotovom novcu, veća količina zlatnog nakita i luksuzni automobili. Policija je, takođe, zaplenila oružje i municiju.

Banda, sačinjena od dve grupe, delovala je u centru Madrida, a jedan od vođa, sa incijalima I.T. tržen je u Rumuniji zbog krivičnih dela vezanih sa prostituciju. U akciji policije oslobođena je jedna 19-godišnja devojka, koja je držana protiv svoje volje, tučena i vezivana za radijator. Na njenom telu istetoviran je bar kod i cifra od 2.000 evra za koju policija predpostavlja da je banda tražila da im obezbedi, da bi je oslobodili.

Sve žene su kontrolisane u svakom trenutku kako bi novac koji su uzele, markroi odmah prisvojili.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.