VIDEO: Poklonila bubreg šefici i dobila otkaz

Njujorčanka Debora Stivens koja je poklonila bubreg svojoj šefici kako ova ne bi morala da čeka na transplantaciju, dobila je ubrzo nakon operacije otkaz upravo od žene kojoj je pomogla.
Njujorčanka Debora Stivens koja je poklonila bubreg svojoj šefici kako ova ne bi morala da čeka na transplantaciju, dobila je ubrzo nakon operacije otkaz upravo od žene kojoj je pomogla.

Debora sada namerava da tuži kompaniju za koju je radila i svoju bivšu šeficu zbog diskriminacije.

"Debora je pokušala da spasi jedan život, ali čim je to uradila, sve se promenilo. Kada je tražila odmor počeli su da je kritikuju i da viču na nju. Umesto saosećanja, doživela je nepravdu", kazao je njen advokat.

Kada je saznala da njena šefica dugo čeka na transplantaciju bubrega, Debora joj je velikodušno ponudila svoj. Nakon operacije je imala komplikacije jer su joj nožni nervi oštećeni, pa je mesec dana bila na bolovanju. Šefica je zbog toga počela loše da se ponaša prema njoj, a kada se Debora požalila, prebačena je na drugi posao, a ubrzo potom je dobila i otkaz.

  • ccc

    27.04.2012 13:24
    ?
    Ko je još toliko human i lojalan da nudi ŠEFICI sopstveni bubreg??? Ne mogu da verujem! Pre bih rekla da je reč o gluposti i lakovernosti nego o plemenitosti.
  • novosadski

    27.04.2012 12:41
    auuuu čuda
    Ne znam šta je tu čudno pa ovde radnici daju gazdama i šefovima sve i zdravlje i vreme i obraz i pa iskreno ne znam šta se to ne daje a kad se nađeš na putu istima i oni nervozni(jer neće na Maldive nego na Kubu ovo leto)dobiješ otkaz. I šta je sad jedan bubreg naspram svega ostalog. Pa bio bi srećan da me rad košta samo jednog bubrega.
  • Peca

    27.04.2012 07:47
    No good deed
    goes unpunished...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet