Nemačka: Pronađena tela tri mrtve bebe

Tela tri mrtve bebe pronađena su u podrumu i garaži u blizini centralnog nemačkog grada Gisena.
Tela tri mrtve bebe pronađena su u podrumu i garaži u blizini centralnog nemačkog grada Gisena.

Tužioci su izjavili da je majka pronađenih beba odbacila optužbe da je kriva za njihovu smrt, navodeći da su deca rođena mrtva, prenosi Bi-Bi-Si. Tela u fazi raspadanja pronađena su u rashladnim uređajima u garaži i podrumu stana koji je majka iznajmila, u selu u blizini Gisena. Protiv nje nije podignuta optužnica, a osuđena je na šest meseci zatvora zbog pronevere.

Tužilac Ute Zelbah-Šelenberg rekla je da postoji sumnja da je reč o planiranom ubistvu. "Zbog stanja u kojem se tela nalaze, teško je bilo šta utvrditi", rekla je ona, dodavši da su tela ostavljena najverovatnije pre nekoliko meseci.

Tela dve bebe, za koje je istragom utvrđeno da su dečaci, pronađena su u podrumu u utorak. Ovo otkriće dovelo je do dalje istrage, tokom koje je u garaži koju je majka iznajmljivala u sredu pronađeno telo trećeg deteta, čiji pol nije utvrđen.

Veruje se da je majka pronađenih beba u 40-im godinama i da ima još dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet