Turista ubijen čekićem, još dvoje u kritičnom stanju

Jedan turista je ubijen, a još dve osobe su teško povređene u tri odvojena napada u poslednja 24 sata u Vašingtonu a policija sumnja da se radi o jednom napadaču, javili su danas mediji u američkoj prestonici.
Jedan turista je ubijen, a još dve osobe su teško povređene u tri odvojena napada u poslednja 24 sata u Vašingtonu a policija sumnja da se radi o jednom napadaču, javili su danas mediji u američkoj prestonici.

Sva tri napada su se dogodila u razdaljini od desetak blokova u severozapadnom delu Vašingtona u kraju koji se zove Petvort.

Prvo je utorak uveče pronađeno telo Garija Dederiča (66), koji je u Vašington došao u turističku posetu iz Denvera. Na potiljku žrtve su uočeni tragovi udarca tupim predmetom, rekla je šefica vašingtonske policije Kejti Lanijer.

U sredu ujutru je nedaleko odatle, pronađen crni muškarac star 53 godine, čije ime policija nije saopštila, kako leži povređen na ulici. On je takođe imao povrede na glavi izazvane tupim predmetom i lekari se trenutno bore za njegov život u bolnici.

Iste večeri je povređena još jedna osoba, tridesetsedmogodišnja žena, na mestu koje se nalazi nekoliko blokova udaljeno od mesta gde su se dogodila prva dva napada.

Policija je saopštila da su se sva tri napada dogodila dok su žrtve same šetale ulicom i pozvala stanovnike tog kraja da u narednom periodu izbegavaju da idu sami ako je to moguće. Pretpostavlja se da je u sva tri napada korišćen čekić.

Pošto niko od žrtava nije opljačkan i sve su različitih rasa, ta dva motiva policija isključuje kao razloge napada.

  • Deki

    27.04.2012 09:51
    Prestonica Srbije
    Slažem se, izeš prestonicu gde nastradaš ni kriv ni dužan.
    Šta se ono desilo Brisu Tatonu u Beogradu, ha?
  • Pera

    27.04.2012 09:17
    ...
    E SAD su metropola, k'o Beograd!
  • Perica

    27.04.2012 06:09
    Prestonica
    Jebes prestonicu gde te overavaju cekicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet