Srpski državljani opljačkali poštu u Sloveniji

Policija u Ljubljani uhapsila je dvojicu srpskih državljana starih 22 godine, osumnjičenih za oružanu pljačku pošte u mestu Semedela kod Kopra.
Policija u Ljubljani uhapsila je dvojicu srpskih državljana starih 22 godine, osumnjičenih za oružanu pljačku pošte u mestu Semedela kod Kopra.

Prema šefu kriminalističke policije u Kopru, Deanu Juriju, ova dvojica bez sumnje stoje iza današnje pljačke, a sumnjiče se da su učestvovali u najmanje jednoj od četiri prethodne pljačke te pošte.

Dok je koparska policija blokirala sve puteve oko mesta Semedela, dvojica osumnjičenih su uspeli da dođu do Ljubljane gde su uhapšeni. Juri je rekao da je jedan od osumnjičenih bio naoružan pištojem a drugi nožem. Prema njemu, pošta u Semedelu je često pljačkana, pre svega zbog blizine autoputa, što je čini lakšom metom za napad.

Preduzeće "Pošta Slovenije" danas je reklo da je razmišljalo da zatvori tu poštu, ali je protiv toga bilo lokalno stanovništvo.

Na teritoriji u nadležnosti koparske policije, ove godine je izvršeno između 10 i 15 pljački, a koparska policija rešila je do sada 70 odsto tih slučajeva.

  • 23.05.2012 05:51
    E "sirota deca" u Sloveniju moraju da idu trbuhom za kruhom,


  • 22.05.2012 17:23
    Sabani misle da je i tamo Dacic glavonja pa mogu da pljackaju kao "dobar dan".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet