Zaposlen u konzulatu optužen za silovanje trogodišnjakinje

Indijska policija uhapsila je zvaničnika francuskog konzulata nakon što ga je supruga optužila za silovanje njihove trogodišnje ćerke.
Indijska policija uhapsila je zvaničnika francuskog konzulata nakon što ga je supruga optužila za silovanje njihove trogodišnje ćerke.

Policijski komesar u gradu Bangaloru, Džjoti Prakaš Mirdži, rekao je da je Francuz uhapšen i da je prebačen u bolnicu radi ispitivanja. "U toku je istraga. Oduzet mu je pasoš", rekao je Mirdži.

Prema njegovim rečima, hapšenje je izvršeno nakon prijave Indijke tokom prošle sedmice, koja je optužila supruga za silovanje njihove ćerke.

Optuženi će se kasnije tokom dana pojaviti pred sudom i očekuje se da će mu sudija produžiti pritvor dok traje istraga.

Francuska Ambasada u Nju Delhiju potvrdila je da je uhapšeni zaposlen u konzulatu u Bangaloru i da ne mogu davati komentare dok traje istraga. U saopštenju se dodaje da međunarodni zakon ne obezbeđuje imunitet za dela počinjena izvan okvira konzularnih dužnosti.

Portparol francuskog Ministarstva inostranih poslova Bernar Valero odbio je da identifikuje optuženog ali je istakao da je radio na administrativnim poslovima u konzulatu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet