Irak: Prvog dana škole i đaci na meti samoubica

U eksploziji automobila-bombe u iračkoj provinciji Anbar danas su poginula četiri đaka, saopštili su zvaničnici.

U eksploziji automobila-bombe u iračkoj provinciji Anbar danas su poginula četiri đaka, saopštili su zvaničnici.

U samoubilačkom napadu je povredjeno šestoro dece.

Portparol lokalnih vlasti Mohamed Fathi izjavio je da je bomba eksplodirala blizu osnovne škole u centru grada Hit, 140 kilometara zapadno od Bagdada. Eksplozija se desila nedugo nakon što je tuda prošla policijska patrola.

Nasilje u Iraku je u opadanju, ali pobunjenici i dalje izvode česte napade na civile i snage bezbednosti. Današnji bombaški napad izveden je dan posle početka nove školske godine u Iraku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.