Francuska: Koristili decu za krađe

Francuska policija uhapsila je više osoba, poreklom iz Srbije, koje su koristile decu za krađe u Francuskoj i drugim evropskim zemljama.
Francuska policija uhapsila je više osoba, poreklom iz Srbije, koje su koristile decu za krađe u Francuskoj i drugim evropskim zemljama.

Ti izvori su precizirali da je reč o grupi od 10 osoba, uglavnom iz Srbije, kojima je određen pritvor.

Policija je vodila istragu osam meseci i utvrdila da se maloletnici prebacuju iz istočne Evrope, posebno iz Srbije i to pripadnici romske zajednice, u Francusku. Tu decu su potom obučavali da kradu i provaljuju u stanove, rekli su policijski izvori i dodali da su deca imala normu da dnevno donose 20 grama zlata u nakitu.

  • TT

    28.09.2012 08:33
    Tako je zorane
    i još da dodam, nisu ovi krivi već oni koji su radili pa zaradili da ima šta da im se ukrade i prosto time su napravili da bidnu pokradeni.
    Sve ih dočekati i dati im ključeve grada.
  • ZoranNS

    27.09.2012 19:01
    Kada ih budu vraćali
    Kada ih budu vraćali da ih NVO dočekaju sa pleh muzikom, i odmah na doručak u McDonalds, a FRancuze dobro nagrditi, koji je ovo način, nisu oni krivi što su takvi, krivi su oni koji su generacijama pošteno radili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet