Srbina u Švajcarskoj pregazilo 15 vozača

Srbin Bojan Solivić stradao je u užasnoj nesreći na autoputu u Švajcarskoj kada ga je udario automobil dok je izlazio iz svog auta, da bi ga nakon toga pregazilo još 14 vozila.
Srbin Bojan Solivić stradao je u užasnoj nesreći na autoputu u Švajcarskoj kada ga je udario automobil dok je izlazio iz svog auta, da bi ga nakon toga pregazilo još 14 vozila.

Švajcarska policija bila je šokirana kada se na njihov poziv da se javi vozač koji je pregazio Solivića pojavilo čak 15 vozača, piše "Dejli mejl". Solivić (56) je učestvovao u manjem udesu na autoputu A13 kod Sent Galena, kada ga je udario automobil dok je izlazio iz svog vozila.

Poicija je mislila da je Solivić udaren samo jednom, ali bili su zapanjeni kada su shvatili da ga je pregazilo čak 15 vozila a da niko od njih nije stao da pogleda šta se desilo.

"Zasad ih ima 15, ali sada sumnjamo da bi moglo da ih bude još više. Svi su rekli da je vidljivost bila loša i da su mislili da je u pitanju životinja ili komad drveta", rekao je predstavnik policije Hans Peter Kruzi.

Prema saopštenju policije, Solivić je preminuio odmah nakon prvog udara automobila. Posle nesreće, autoput je sedam sati bio zatvoren za saobraćaj. Tužilaštvo bi uskoro trebalo da odluči kakve će mere preduzeti protiv vozača.

  • 03.11.2012 20:42
    @Tiberius
    Možda onoliko koliko se javilo kada se isto svojevremeno dogodilo kod nas: 4.
  • Tiberius

    30.10.2012 15:00
    na poziv policije javilo se 15 ljudi?! sta mislite koliko bi se njih javilo u srbiji?
  • Aleksandra

    30.10.2012 14:51
    Srbina?
    Kako su znali da je Srbin?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet