Niko neće da zakupi imovinu narko bosa

Uprava za imovinu Crne Gore saopštila je danas da se ponovo niko nije prijavio na licitaciji za zakup oduzete imovine odbeglog rožajskog narko bosa Safeta Kalića.

Uprava za imovinu Crne Gore saopštila je danas da se ponovo niko nije prijavio na licitaciji za zakup oduzete imovine odbeglog rožajskog narko bosa Safeta Kalića.

Uprava za imovinu je navela da, pošto je licitacija propala dva puta, dalja procedura predviđa da se sporna imovina ili izda neposrednom pogodbom nekom ko bude zainteresovan ili ustupi nekom državnom preduzeću ili instituciji bez nadoknade.

Na ponovljenoj licitaciji u zakup su bili ponuđeni benzinska pumpa "M petrol" u Rožajama, sa pratećim restoranom, parkingom, prodavnicom i autoperionicom, hotel "Rožaje" i kafe-bar "Tajson".

Safet Kalić je, zajedno sa suprugom Aminom i bratom Mersudinom, osumnjičen za pranje 7,2 miliona evra stečenih od prodaje droge. U toku je suđenje Amini i Mersudinu Kaliću, dok je za Safetom raspisana Interpolova poternica.

Od porodice Kalić, u međuvremenu, oduzeta je imovina u vrednosti 28,7 miliona evra.

  • djetic

    12.02.2013 11:59
    @safet
    Da li to bijase onaj sto mu kolaju video sa svadbu,
    zajedno sa onim iz vladu?
  • mile

    12.02.2013 10:59
    Niko nije lud. Ti otkupiš imovinu a on posle postane premijer.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet