Srušila se zgrada u SAD, šestoro poginulih

Jedna četvorospratna zgrada u centru Filadelfije srušila se i tom prilikom je šest osoba poginulo, dok je 14 povređeno, saopštili su zvaničnici.

Jedna četvorospratna zgrada u centru Filadelfije srušila se i tom prilikom je šest osoba poginulo, dok je 14 povređeno, saopštili su zvaničnici.

Prilikom raščišćavanja ruševina pronađeno je šest tela. Gradonačelnk Filadelfije Majkl Nater izjavio je da se ne zna tačno koliko ljudi je bilo u zgradi i da bi broj žrtava mogao da bude i veći.

Neposredno posle obraćanja gradonačelnika pronađena je jedna žena koja je bila pod ruševinama više od 12 sati i koja je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu. Svedoci kažu da su čuli zaglušujući zvuk i videli kako je u nekoliko sekundi zgrada nestala.

Gradski komesar za inspekcijske poslove Karlton Vilijams kaže da nema podataka da je zgrada imala oštećenja, ali je u februaru bila izdata dozvola za njeno rušenje. Zgrada se nalazila između centra finansijskog dela Filadelfije i železničke stanice. Još nije poznato zašto se urušila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet