VIDEO: Posle skandala sa krekom, novi ispad gradonačelnika Toronta

Gradonačelnik Toronta Rob Ford, koji je nedavno priznao da je pušio krek, u centru je novog skandala.
Gradonačelnik Toronta Rob Ford, koji je nedavno priznao da je pušio krek, u centru je novog skandala.

Obljavljen je snimak gde on pripit posrće i psuje. List "Toronto star", koji je kupio ovaj snimak od 80 sekundi i postavio ga na svoj sajt, kaže da kontekst klipa nije sasvim jasan.

"Ubiću tog j*****g tipa", čuje se kako urla Ford na ovom snimku, između ostalog. Samo nekoliko minuta posle objavljivanja snimka, Ford je navodno izašao iz kancelarije kako bi se izvinio.

"Sve što mogu da kažem je da sam grešio. Sve što mogu je da uverim ljude...Ne znam šta da kažem. Očigledno sam bio izuzetno, izuzetno pijan", rekao je gradonačelnik Toronta.

  • Scotch Bonnet

    08.11.2013 15:00
    Trezvenjak al zamalo
    Ko trezan? Velja?

    Hahahahahahahahaha ..... Pero, Pero ....
  • pera

    08.11.2013 12:58
    grozota i nemoral. bar da se ugleda na ministra velju, on na tv-u sutne novinara, trezan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.