VIDEO: Bivša mis Venecuele ubijena sa mužem pred ćerkom

Bivša Mis Venecuele, manekenka i glumica u usponu, Monika Spir, ubijena je zajedno sa suprugom tokom pljačke u ponedeljak uveče.
Bivša Mis Venecuele, manekenka i glumica u usponu, Monika Spir, ubijena je zajedno sa suprugom tokom pljačke u ponedeljak uveče.

Monika (29), njen suprug i ćerka vozili su se autoputem Puerto Kabeljo-Valensija kad su doživeli udes.

Policija je potvrdila da su Spir i njenog supruga Tomasa Henrija Berija (39) hicima iz vatrenog oružja ubili nepoznati napadači, dok je njihova petogodišnja ćerka lakše ranjena u nogu, i prevezena je u bolnicu.

U vreme napada čekali su vučnu službu. Policija je potvrdila da je istraga u toku i veruje se da je motiv ubistva bila pljačka.

Porodica je krenula na odmor u sivoj Tojoti Koroli. Monika živi u Majamiju, a njen povratak u Sjedinjene Države očekivao se ove nedelje. U nedavnom intervjuu za "Huffington Post", Monika je rekla kako se u rodnoj Venecueli osećala nesigurnom i stalno je čekala da joj se nešto loše dogodi pa se iz tog razloga preselila u Majami.

Spir je osvojila titulu Mis Venecuele 2004. godine i učestovala je na izboru Mis Univerzuma 2005. Njena televizijska karijera počela je ulogama u sapunicama.

  • Ronac

    08.01.2014 05:00
    :(
    Saučešće porodici, kazna će stići zločince ali to neće vratiti detetu roditelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet