Šumaher vozio van staze i udario u kamen

Tužilac Albervila Patrik Kensi rekao je danas da je sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher vozio osam metara van označene staze prilikom nesreće, kao i da je teško proceniti kojom se brzinom kretao.

Tužilac Albervila Patrik Kensi rekao je danas da je sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher vozio osam metara van označene staze prilikom nesreće, kao i da je teško proceniti kojom se brzinom kretao.

"Istraga dobro napreduje. Ako je potrebno analiziraćemo kadar po kadar snimka sa njegove kacige...", rekao je Kinsi na konferenciji za medije. On je izneo podatke koje su istražitelji dobili pošto su pregledali dvominutni snimak sa kamere koja je bila na Šumaherovoj kacigi.

"On je pratio crvenu stazu, a onda je sišao sa nje. Očigledno je izuzetno dobar skijaš, ali je jedna od njegovih skija udarila u kamen zbog čega je pao i udario glavom o kamen. Kamen u koji je udario je osam metara van staze", kazao je Kinsi. Naveo je i da nije bilo dovoljno snega na delu staze gde je Šumaher pao, ali je i isključio da je problem sa skijama bio uzrok nesreće.

Šumaher se 29. decembra 2013. teško povredio tokom skijanju u francuskim Alpima, zbog čega je u komi. Sedmostruki svetski šampion Formule 1 operisan je dva puta, a njegovo stanje lekari opisuju kao kritično, ali stabilno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.