Đoković u osmini finala Mastersa u Rimu

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Masters turnira u Rimu, pošto je danas u 2. kolu pobedio Gruzijca Nikoloza Basilašvilija u dva seta - 6:4, 6:2.
Đoković je u njihovom prvom međusobnom duelu do pobede došao posle 76 minuta igre. U osmini finala igraće protiv Španca Alberta Ramosa Vinjolasa koji je sa 2:1 pobedio Amerikanca Džona Iznera.
 
Prvi set doneo je dosta neizvesnosti. Prvo je Đoković u šestom gemu imao dve brejk lopte, ali mu nije pošlo za rukom da 74. teniseru na ATP listi oduzme servis.
 
Gruzijac je odmah u narednom gemu imao četiri brejk lopte, ali je Đoković ipak uspeo da osvoji svoj servis gem. Neiskorišćene brejk lopte kao da su uticale na Gruzijca, koji je potom duplim greškama praktično poklonio Đokoviću brejk i vođstvo od 1:0 u setovima.
 
Đoković je u drugom setu imao potpunu kontrolu i s dva brejka, u drugom i osmom gemu, obezbedio plasman u osminu finala.
 
Sevastova zaustavila Krunić
 
Aleksandra Krunić eliminisana je u 2. kolu Mastersa u Rimu, pošto je poražena u duelu sa Letonkom Anastasijom Sevastovom sa 6:4, 6:4.
 
Krunić je napravila dva brejka protiv 20. teniserke sveta, ali to nije bilo dovoljno za iznenađenje i drugi trijumf u Foro Italiku, nakon Roberte Vinči.
  • Salamander

    16.05.2018 20:08
    Bravo Nole
    Oh skeptici, Laki ate Dana’s?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.