Krunićeva osvojila prvu WTA titulu u karijeri

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je turnir u holandskom Hertogenbošu, pošto je u finalu pobedila Belgijanku Kirsten Flipkens u tri seta, 6:7 (0), 7:5 i 6:1.
Krunićeva je do druge pobede u isto toliko međusobnih duela do pobede došla posle dva sata i 10 minuta igre.
 
Srpska teniserka je trijumfom nad Belgijankom došla do svoje prve WTA titule u karijeri.
 
Ona je u prvom setu imala vođstvo od 5:4 i servirala je za vođstvo od 1:0 u setovima, ali je Belgijanka uspela da uzvrati oduzimanjem servisa i potom taj period igre odvede u taj-brejk, koji je dobila sa 7:0.
 
U istom ritmu Flipkens je nastavila i u drugom setu, stekla je prednost brejka, ali je Krunćeva uspela da uzvrati, a potom i novim brejkom došla do izjednačenja.
 
Krunićeva je u nastavku diktirala tempo, načinila je dva brejka i na kraju lako došla do trijumfa.
  • Драгана

    17.06.2018 19:01
    Браво!
    Свака част, малена! Само гази!
  • Salamander

    17.06.2018 16:05
    Braaaavooooo....
    Cestitani, cvetaj i napreduj !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.